Claudia belt me of ik vanmiddag bij haar kom buurten Claudia mijn spermabakje en mijn stoute buurvrouw. Krijg de uitnodiging van haar ook omdat ze 3 weken naar Frankrijk vertrekt naar haar vriendin Caroline die met haar man daar een mooie wijngaard bestiert en heerlijk zoet smaakt heb Caroline al eens heerlijk klaar gelikt op het terras van Claudia in de tijd dat zij boodschappen deed.

En ik ga straks als ze weg is op haar lieve hondjes passen haar Duitse herders alles behalve lief maar goed en ze heeft een vriendin met een probleem de knappe Carola S. en of ik haar kan helpen vraagt Claudia.
Al lachend aan de telefoon zeg ik help graag jou knappe vriendinnen.
Een zucht en een lachende Claudia zegt nou tot vanmiddag dekhengst , tot vanmiddag lekkertje zeg ik terug.

Iets in de middag tref ik de leuke dames aan wijn drinkend op het verwarmde terras van Claudia innig kus ik beide dames de donkerharige Carola de zangcoach ken ik inmiddels ook ze heeft op het moment dat ik haar nu zie haar pittige kapsel iets rood geverfd.
Wat haar ook goed staat met een accent merk je dat ze niet hier uit de regio komt.
Carola verteld dat het over haar 22 jarige blonde dochter Marleen gaat en dat ze vastloopt met wat voor studie keuze of wat ze verder wil gaan doen in haar leven.
En of ik haar kan helpen vraagt de lekkere Carola een heerlijke vrouw met fantastisch figuur ondanks haar 59 jaar.

Geen probleem we komen er snel uit dat Marleen een week mee kan lopen en bij mij op het landgoed , daar ook aankomende week blijft slapen.
Ik heb inmiddels een erkend leerbedrijf in vastgoedhandel , manege(dierenverzorging) , uitzendbranche ,en een erkend leerbouwbedrijf!.
Via een video verbinding maak ik kennis met blonde Marleen van 22 een hele enthousiaste meid en dat is gauw voor elkaar.
Maandag zal Carola haar dochter brengen en vrijdag breng ik haar terug eind van de middag bij hun thuis en de uitnodiging dat ik blijf eten , Carola staat erop alvast als dank voor de hulp!.

Als Claudia even wat hapjes maakt binnen streelt Carola door mijn haar wat ben je ook een lieverd zegt de knappe stoot van 59 jaar en met haar donkere bruine ogen kijkt ze me lief aan en streelt over mijn pantalon precies waar mijn lul ligt haar handen gaan erover heen al wrijvend.
Voel hoe hij harder en harder word maar Carola wrijft er zacht over heen met haar lange vingers en haar gelakte nagels en lacht ondeugend , ze streelt over mijn grote harde staaf totdat Claudia weer terug is.
Na de hapjes en drankjes stap ik op want ik word alweer gebeld zakelijk telefoontje en neem net zo kussend afscheid van Carola als toen ik kwam en van Claudia zie je morgen zegt mijn knappe buurvrouw dan breng ik de sleutels van het huis tot morgen zeg ik en tot maandag Carola.
Hoor haar nog net tegen Claudia zeggen wat een man is dat en hoor de dames lachen.
In mezelf moet ik erom grinniken natte stoute dames denk ik en ben weg.

Maandag ochtend de dames zijn gearriveerd en Marleen breng ik onder bij hete Lutske K. inmiddels een belangrijke assistente hierop het landgoed.
Met Carola die helaas niet veel tijd heeft om even lekker bij te kletsen vraag ik vlug hoe haar dochter precies in elkaar zit en ik nog even snel een uitbundig bedankje van deze knappe moeder krijg maar deze keer klem ik mijn handen om haar mooie billen Carola draait er iets mee onder mijn handen en zoen haar op de mond vurig zoenen we elkaar verder onze tongen draaiend de dame op hoge hakken kijkt me plots verbaasd aan en kleurt ik mag dit niet doen ik ben een getrouwde vrouw als Herman erachter komt zegt ze blijkbaar met rode wangen en schuld bewust!.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *