Afgelopen week zijn Miri en ik weer eens sinds lange tijd naar de parenclub geweest. We waren er al vroeg in de middag op zondag, lingerie nog niet verplicht, maar toch hadden wij ons direct omgekleed, zij in een kort, strak zwart jurkje met alleen een string eronder & zwarte schoenen met hoge hakken, ik in een nieuwe zwarte slip, niets bijzonders eigenlijk dus.

We begaven ons eerst rustig aan de bar, Miri nam een Tia Maria (wordt ze lekker ontspannen van) en ik een pilsje, prima zo en konden we eens op ons gemak kijken of er al nog meer leuke mensen aanwezig waren. Vooral veel single mannen eigenlijk, een paar koppels en nog een paar single vrouwen ook, maar moet zeggen dat Miria met haar 39 jaar toch wel de mooiste en meest sexy verschijning was. Zij heeft een heel mooi figuur, middel groot met mooie, stevige C cup tietjes, lang golvend donkerblond haar en wat niet te zien was helemaal glad geschoren, strak stevig kontje. Haar sexy figuur kwam goed tot z’n recht in het strakke jurkje en dat bleek ook wel door de gefocuste blikken van de mannen.

Al snel besloten we een rondje te maken door de club, maar veel actie was er nog niet, wel hadden we een treintje met mannen achter ons aan, geen probleem, ze vindt die aandacht alleen maar leuk en ik ook omdat ik een lichte cuckold ben, laat ze maar lekker op mijn vrouwtje geilen.

Bij de bar nog even 2 drankjes gescoord en gingen even relaxed zitten bij het open haardvuur, terwijl we eens goed konden kijken wie er allemaal voorbij schuifelden naar de diverse kamers, Weer hoofdzakelijk mannen uiteraard.

Na een klein kwartiertje was het even rustig en besloten we het trappetje af te gaan naar de BDSM ruimte uit nieuwsgierigheid, niet dat we daar iets mee hebben, maar wilden toch eens kijken wat voor attributen daar allemaal stonden.

We werden niet gevolgd, dus waren rustig met ons tweetjes en plagend zei Miri tegen mij dat ik zeker niet durfde vastgemaakt te worden aan het Andreas X, ha, nou echt wel, waarom niet, waren toch daar samen en ik ging met armen omhoog en benen gespreid voor het X staan. Miri klikte mij vast en daar stond ik dan machteloos af te wachten op het moment dat ze mij weer zou bevrijden, echter liep ze op haar gemak rond om de andere attributen te bekijken.
Ze bleef bij het schavot staan en zei tegen mij dat ze die wel eens wilde proberen voor de gein, omdat ze die regelmatig in de riddertijd films op Netflix had gezien. Echter is een zwaar ding en het lukte haar niet om het bovengedeelte op te tillen en tegelijk haar armen er in te leggen, daar was hulp voor nodig, maar ik zat vast nog steeds. Net toen ze het wou opgegeven en mij wou bevrijden kwam er een groepje van 3 mannen van middelbare leeftijd de trap af, keken snel rond en zagen mij vast op het X terwijl Miri nog bij het schavot stond, zag dat 1 van de mannen snel de deur dicht deed met een handdoek er tussen, niet storen dus en de 3 liepen naar ons om te vragen wat dan wel niet de bedoeling was.

Tja, wat was de bedoeling, wist ik veel, maar Miri zei doodleuk dat ze graag het schavot eens wilde proberen maar dat het niet lukte alleen en of ze even wilde helpen dan.
Geen probleem, dat wilden ze wel, ja logisch…….
Ze stelden zich eerst even voor, wel zo netjes, Hannes, 39 jaar, stevig postuur en helemaal kaal, overal volgens hem zei hij met een glimlach, Rien, 40 jaar, lange, magere kerel, knappe kop en volgens hemzelf de slimste, wat de andere mannen in lachen deed uitbarsten en als laatste Rodney, 32 jaar, hij had een donkere huidskleur, kwam oorspronkelijk uit Suriname, gespierd en een vriendelijke uitstraling, waren vrienden van elkaar en hadden besloten eens een zondagmiddag in een parenclub ondeugende dingen te doen en tot nou toe zag het er goed uit volgens hun, waarop ik Miri zag blozen zowaar in het iets rode sfeerlicht.

Rien liep naar het schavot en tilde het boven stuk omhoog en zei: gaat uw gang dame! Miri boog ver voorover en legde haar armen en hoofd in het schavot, Rien liet voorzichtig het bovendeel zakken en zette deze vast met een pin waar Miri niet bij kon. Vast zat ze nu met haar hoofd en handen aan de ene kant en ver voorover gebogen met haar achteruit stekende kontje in haar nu te strakke jurkje aan de andere kant. Beiden zaten we vast nu, konden geen kant op met 3 al behoorlijk hitsige mannen zo te zien aan hun bobbels in hun broekjes, die wel nog vrij rond liepen.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *