Moet een kleine uitleg geven hoe het mij overkwam met Tim. Trammelant thuis met mijn ouders. Was toen zeker niet de makkelijkste, wat tussen mij en Tim voorviel, misschien heeft het toch geholpen. Ik wist dus niet dat mijn Pa contact had gezocht met Tim, zijn vriend, of hij mij een poosje op kon vangen. Situatie uitgelegd, wist zich geen raad meer, als laatste Tim benaderd. Die, begreep de situatie, was buiten mij om geregeld, hij stemde er mee in dat ik, voor zolang het nodig was, ik daar kon ‘wonen’.

Had geen keuze. Moest een tijdje weg van huis, maar waar naar toe. Mijn Pa gaf mij, moeders stemde er mee in, het advies om voorlopig onderdak te zoeken bij Tim. Ken Tim goed. Komt regelmatig bij mijn ouders. Mooie gast. Altijd attent richting mij, hoe het gaat, gewoon oké.
Nam die bewuste dag mijn spulletjes mee, de rest zouden mijn ouders brengen. Tim was echt heel rustig. Oordeelde niet, echt iets voor hem, geen vragen stellen. Wees mijn tijdelijke onderkomen, moet zeggen, hij woont echt top.Kreeg een ruime kamer. Kon er prima op mijzelf zijn. Beetje een paar dingetjes besproken, tenslotte komen wij elkaar tegen. Kon het hebben hoe hij sommige dingen zag. Zou hem echt niet in de weg lopen.
Ook mijn andere spulletjes waren er. Mijn ouders niet gezien of gesproken. Tim vertelde het. Installeerde mij zoals ik het prettig vond op mijn slaapkamer.

Was toen ruim een week dat ik bij hem verbleef. En ik kwam echt tot rust. Mijn ouders wisten dat ik op de juiste plek zat. Ik vermoed dat ze af en toe Tim vroegen hoe het gaat. Tim zelf begint er niet over. Dit had ik net nodig. Fleurde helemaal op. Vond het echt gezellig samen. Tim liet mij in mijn waarde, zat mij echt niet op de huid.
Die middag, echt, zal die altijd blijven herinneren. Was klaar met school. Viel een uur uit, was dus eerder ‘thuis’.
Wist dat Tim vandaag thuis zou werken. Had het idee, hopelijk had hij niet in de gaten dat ik er al was, koffie te zetten, iets lekkers er bij. Hem verrassen. Kijk in de woonkamer, geen Tim, buiten checken, ook niet. Weer naar binnen. Is ie boven? Ben bijna op de overloop, hoor het. Hij ligt onder de zonnebank. Ken het geluid, er ook al gebruik van mogen maken.

Doe het spontaan. Snel naar mijn slaapkamer. Kleed mij uit, bedoel er echt niks mee, wil hem even ‘plagen’. Kan hij vast wel tegen. Doe heel zachtjes de slaapkamerdeur open. Tim heeft niks door. Jeetje, zie hem nu natuurlijk in zijn blootje. Na ja. Hij is echt ‘vertrokken’. Ken ik. Die heerlijke warmte, doezel je zo weg.
Kruip op bed, lig nu naast hem. Bekijk hem goed. Ziet er best ‘lekker’ uit. Moet glimlachen. Gaaf dat hij, nog niet althans, doorheeft dat ik naast hem lig. En, waarom, ik ga mijn klitje strelen. Vind het spannend. Kijk naar zijn, best forse, slappe, pik. Fantaseer, terwijl ik mij lekker zelf verwen. Stel mij voor dat hij een mooie stijve heeft. Voel het, ik ga een orgasme krijgen. Moet me inhouden niet te kreunen. Ohhh, wat lekker dit.
Kom weer een beetje bij. Tim heeft gelukkig niks gemerkt. Doe verstandig. Ga naar mijn eigen slaapkamer. Moet er zelf om lachen. Gekkie dat ik was. Maar goed dat Tim niks heeft gemerkt.
Ga op bed liggen. Streel mij weer. Fantaseer dat Tim zich aftrekt.Heb dus niet door dat Tim op mijn slaapkamer is.
“Nou, en vermaak jij je een beetje”? Schrik mij een ‘hoedje’. Zie Tim naast mijn bed staan. Krijg, voel ik, een gigantische kleur. Weet even niks te zeggen.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *